tirsdag 2. mars 2010

Rom kake

Dette er en meget saftig og kjempe god kake.
Bunn:
4 egg
190 gr sukker
100 gr potetmel
100 gr hvetemel
4 ts bakepulver

Pisk egg og sukker til eggedosis, bland så det tørre forsiktig inn. Kle ei 24 cn springform med bakepapir og hell i røra. Stek kaka nedert i kald ovn ca 45 min.

Fyll:
1 - 2 pk romfyll kokes etter anvisning på pakken.

Glasur:
Melisglausur
melisglasur med kakao

Avkjøl kakebunnen og del den så i to eller tre deler. Dynk den nederste bunnen med melk så den blir saftig og god. Bre romfyll over og legg en ny kakebunn over, dynk med melk og bre et nytt lag med romfyll over. Legg toppen av kaken på og lag melisglasur som helles over kaka, ta litt av som tilsettes litt kakao og ha tynne striper over den hvite glausren. Ta så en gaffel før den att og frem på skrå så den hvite og den brune flyter ut i hverandre. La kaka stå natta over så bunnen får bli saftig og god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar