lørdag 2. juni 2012

BBQ-marinerte kylling klubber


Sommeren begynner nå å nå Nord-Norge og da må vi jo være klar til grill sesongen.
I dag ble det BBQ-marinerte kylling klubber og de smakte helt fortreffelig.
Marinaden ble passe søt og en anelse smak av søt honning.

Til 2 pers:

15 rå kylling klubber

Marinade:
2 hvitløksfedd, finhakket
3 ss ketchup
3 ss soyasaus
2 ss flytende honning
1 ss sesamolje

Bland alle ingrediensene til marinaden i en skål. Hell dette i  en dobbel brød pose og legg i kylling klubbene.
La dette ligge å marineres i 2 timer eller natten over.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg så kylling klubbene i en ildfast form og stek de lett gyldene, ca 20 minutter.
Server med en frisk salat til og chips.
Enoy in the sun :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar