onsdag 15. august 2012

Pasta Rosso


Nok en spennede pasta rett jeg kan anbefale dere å prøve :)
Inspirasjonen er hentet fra mitt stamsted På byen. Der serverer de mange gode retter.
Her er min variant av Pasta rosso :)

Til 4 pers:

marinert kylling feks 4 -6 lår, 4-5  ferdig marinert filet eller mariner fileten selv
2-4 chorizo pølser i små terninger
1 rød paprika i passe strimler
1 bunt brokoli i små buketter
1-2 rød løk i tynne skiver
3 gulerøtter i tynne skiver
5-6 championger i skiver
1 pk matfløte tilsatt 2-4 ss rød pesto
parmesan
ristet pinje kjerner
Fullkorns pasta til 4 pers

Bruk enten ferdig marinert kylling eller mariner den selv noen timer i forveien.
Kutt den i små biter og stek den vist den er rå (noen ferdig marinerte kyllinger er allerede stekte).
Kok pasta som anvist på pakken.
Kutt grønnsakene og chorizo pølsene i små biter.
Stek kylling og pølsene litt slik at de blir gjennomvarme, tilsett så div grønnsaker og stek de til de er møre.
Hell så over matfløte tilsatt rød pesto og la det surre noen minutter under omrøring.
Hell så av vannet på pastaen og tilsett den i sammen med kyllingen.
Strø over revet parmasan og ristet pinjekjerner.
Enjoy :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar