søndag 2. desember 2012

Chocolate oat crunch biscuits


Disse er bare helt utrolig gode :D
Bare en ting å si finn frem bake bollene og sett i gang :D
Man kan i tillegg ha i feks tørket tranebær, sjokolade biter ol.

til 12 stk (Anbefaler å dobble de med en gang ;)

100 gr smør
100 gr sukker
1 ts sirup
100 gr hvetemel
100 gr havregryn
1/2 ts natron
1/2 ta bakepulver
200 gr melkesjokolade eller annen type sjokolade

Forvarm ovnen til 175 grader.

-rør smør, sukker og sirup lys og luftig.
Tilsett de andre ingrediensene og bland godt, den vil bli kornete.
Form deigen til 12 små kuler.
Plasser de på et stekebrett med litt avstand fra hverandre.
Trykk de lett ned med hånden for å "crunche" de litt.
Stek i 20 minutter
Avkjøl på rist.
Smelt så melkesjokoladen over vannbad og dypp hver kjeks slik at halve kjeksen dekkes med sjokolade.
La sjokoladen stivne før de legges i en tett boks.

1 kommentar:

  1. De kjeksene så utrolig gode ut!
    Denne skal lages til uken tror eg,for kjeks er fint å ha liggende når besøk kommer :)
    Ønsker deg en fin uke..

    SvarSlett