søndag 14. april 2013

Nudel wok



Dette ble trommet i hop etter en flott dag ute i solveggen. 
Av og til er det kjekt å ha noe som går fort å lage så man kan bruke tiden sammen med familie og venner.
Maten fikk en liten anelse smak av Thailand og her nord må man av og til drømme seg litt bort til sommer og sol siden det ser ut til at kong vinter ikke vil gi slipp riktig enda :)

Til 2-3 pers:

Marinaden:
en god dæsj østersaus
en dæsj søt soya saus
litt bønne saus
litt worcestershire saus
2 fedd presset hvitløk

2 kylling fileter
1/2 paprika
1/2 blomkål
2 gulerøtter
1/2 løk
1/2 pk kokte eggnudler

Bland alle ingrediensene til marinaden.
Skjær kyllingen  i små biter og ha den i marinaden. 
La dette stå i 1-2 timer for å god gjøre seg.

Kutt grønnsakene i bitte små biter og rasp guleroten.
Kok eggnudelene i litt lett saltet vann.

Ha litt olje i en wok eller steke panne og stek kyllingen.
Tilsett grønnsakene og la det hele stå og surre litt på pannen til grønnsakene er blitt møre.
Blir det for tørt tilsettes litt vann, ikke ha for mye vann.
Tilsett så de kokte eggnudlene og la det få trekke litt smak før det serveres.

Enjoy :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar