torsdag 17. oktober 2013

Karrygryte


Denne gryten måtte bare falle i smak siden den inneholder to av mine favoritt ingredienser.
 Kylling og karry er noe av det beste jeg vet  :) 
Og disse to ingrediensene passer jo så godt sammen :)

Til 4 pers:

4 kylling fileter
4 store tomater
3 gulerøtter
1/2 purreløk
1 ss karry
smør til steking
1 boks lettrømme
litt salt
Kokt ris til 4 pers

Skjær kyllingen i små biter.
Rens og kutt gulerøt i små terninger, kutt purren i ringer og tomaten i båter.
Smelt litt smør i en stekepanne og fres kyllingen i dette. Pass på at karryen ikke brenner seg.
Legg så kyllingen i en gryte og stek grønnsakene i resten av karry smøret.
Ha grønnsakene så i gryta sammens med kyllingen og slå over en boks med rømme.
Rør godt grunt og la det små koke noen minutter. Smak til med salt og evt mer karry.
Server med kokt ris.

Enjoy :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar